Брегович: очаквам истинска лудост на концерта в София (ВИДЕО)

09:00, 03 фев 18 / Култура 25 406 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ще бъде истинска лудост на концерта на Горан Брегович в София. Това обещава самият Горан Брегович в специален видео поздрав към родната публика. Посланието на световноизвестния музикант и композитор, който на 13 април ще представи в "Арена Армеец" новия си спектакъл “Три писма от Сараево”, идва директно от дома му в Белград. Там звездата репетира усилено за концерта у нас с най-популярния балкански бенд, а именно „Оркестъра за сватби и погребения“.

„Здравейте на всички в България, аз съм Горан Брегович! На 13 април ще представя “Три писма от Сараево” в Арена Армеец. Ще се видим там, ще бъде лудост! Ако не полудеете, това няма да е нормално!“ – гласи посланието на музиканта, отправяйки сериозна заявка за един въздействащ и емоционален лайв, типичен за темперамента на балканското величие.

Новият шедьовър на Брегович “Три писма от Сараево” обединява християнските, еврейските и мюсюлманските музикални традиции, като изпраща послание за мир и разбирателство. Уникалният проект е празник на културните различия и единство - посланието, което балканската звезда изпраща с композициите си.

Горан Брегович ще зарадва родната публика и със специален подарък – Three Letters Live CD, което включва въздействащи лайв изпълнения от едноименния спектакъл. Дискът ще бъде раздаван напълно безплатно в деня на самото събитие след предоставен билет при влизане в залата.

Спектакълът на Горан Брегович с “Оркестър за сватби и погребения” и симфоничен оркестър е на фаталния петък - 13 април 2018 г. от 20:00 часа в "Арена Армеец". Билетите за концерта са на цени от 35 до 55 лв. 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама