Цветанов се срещна с Марк Левин във Вашингтон

16:05, 07 фев 18 / Политика 25 323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща с ръководителя на вашингтонския офис на Световния еврейски конгрес Марк Левин. 

Политикът сподели в профила си за важната среща, която е своеобразно продължение на състоялата се преди няколко дни среща в София с ръководителите на Световния еврейски конгрес:

В рамките на работното ми посещение в САЩ проведох работна среща с ръководителя на вашингтонския офис на Световния еврейски конгрес Марк Левин. Световният еврейски конгрес е една от най-старите еврейски организации в света, имаща водеща роля в работата с неправителствения сектор.
По време на срещата във Вашингтон направихме преглед на двустранните отношения и обсъдихме бъдещи съвместни дейности по повод отбелязване на 75-та годишнина от спасяването на българските евреи. Марк Левин даде висока оценка за решението на българското правителство да определи национален координатор за борбата с антисемитизма в лицето на заместник-министъра на външните работи Георг Георгиев, както и да бъде приета работна дефиниция за Холокоста.”

"Утре посещението ми във Вашингтон продължава със срещи в американския Конгрес", допълва Цветанов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама