Стоянка Мутафова обеща да подари таблет на младеж без родители

17:20, 07 фев 18 / Любопитно 25 381 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Стоянка Мутафова обеща да подари таблет на едно момче без родители, което живее в социален дом заедно с брат си в пазарджишкото село Звъничево.

Младежът се казва Кирил Балдев, на 16 г. и стана популярен преди време с инициативите си да помага и дарява книги на читалищни библиотеки в страната и най-вече на изгорялата библиотека в село Мененкьово, община Белово.

За жеста на актрисата съобщи бизнесменът от Пазарджик Благо Солов, по чиято идея гранд дамата на българския театър гостува в града и който е неин приятел и организатор на премиерата на биографичната книга за нея с автор дъщеря й Мария Грубешлиева-„Добър вечер, столетие мое!“.

Предприемачът споделил пред нея за мечтата на момчето да има таблет и тя решила да го зарадва, като се ангажирала да му подари миникомпютър.

Мутафова, която преди 4 дни навърши 96 години, бе посрещната с аплодисменти в зала“ Цветан Радулов“ в Художествена галерия“ Станислав Доспевски“, която едва бе побрала десетки нейни почитатели, дошли да видят любимата на толкова поколения актриса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама