Скандал! Отнемат титлата на още една миска

12:40, 27 мар 18 / Любопитно 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пореден скандал разтресе модните среди у нас. Мис България Вселена 2017 се раздели с титлата си. Причината е, че Николета Тодорова споделила в интервю в национален ефир личното си мнение, че има конкурси за красота, решени чрез корупция и порочни практики.

Представителят на марките „Мис Свят“ и „Мис Вселена“ за България Стахил Гановски коментира в предаването „На кафе“, че красавицата е нарушила всички етични норми за поведение като участничка на световен конкурс.

„С такъв случай, какъвто имаме сега, не съм се сблъсквал в 30-годишната си практика“, посочи Гановски. Той бе категоричен, че с твърдението си, Николета Тодорова
уронва престижа на наши и световни конкурси за красота.

Красивата българка, представила страната ни на финала в Лас Вегас, отговори, че изрично е подчертала в скандалното интервю, че споделя единствено личното си мнение,
базирано на разкази на приятелки и информация в интернет.

Лично аз не съм присъствала на корупция и моята корона не е спечелена по втория начин“, заяви Николета. Тя посочи, че в интервюто е назовала имената на два конкурса, но само с цел да даде пример.

„Идеята на участието ми беше да обясня, че според мен в някои агенции и среди има корупция и нещата не стават по честен начин. Мисля, че са ми
отнели короната безпричинно, защото не съм набедила по никакъв начин агенцията си. Работила съм с тях много време и имам уважение към тях“, коментира още тя.

Българските организатори на конкурса не са на същото мнение. „В национален ефир тя заяви, че на „Мис Вселена“ има корупция и срещу пари и услуги може да се класираш на челно място.
Дал съм я на нашите адвокати, също и на американските. Не знам какво ще решат, но не можеш да говориш неща, за които нямаш доказателства и да уронваш престижа на толкова голям конкурс“, добави Стахил Гановски.

„Това е
успешен PR ход от нейна страна, който и гарантира разправа с американската организация и с нас, както и с всички миски, сложени от нея под общ знаменател“, коментира организаторът на конкурса Венета Кръстева.

Самата Николета
не съжалява за казаното в интервюто и е категорична, че отново би повторила личното си мнение.

Николета Тодорова представи страната ни на „Мис Вселена“ след промяна в регламента, която не позволи на победителката от националния конкурс да се яви на финала.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама