Какво време ни очаква в четвъртък?

07:15, 12 апр 18 25 429 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Минималните температури ще са предимно между 8 и 13 градуса. В четвъртък ще бъде слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но валежи са малко вероятни. След обяд ще духа слаб източен вятър. Ще е топло, с максимални температури между 24 и 29 градуса.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 14 и 16 градуса. Температурата на морската вода ще е 11-12 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, предава БТА.

В планините ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, но само на отделни места в масивите от Западна България слабо ще превали. Ще духа умерен до силен вятър от южната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 19 градуса, на 2000 метра - около 11 градуса.

Атмосферното налягане ще се повиши и ще се доближи до средното за месеца.

В петък и събота ще преобладава слънчево и топло за периода време, въпреки че ще започне постепенно понижение на температурите. В следобедните часове над планините и планинските райони в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Вятърът ще бъде от изток-югоизток, първия ден - слаб, втория - до умерен.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама