САЩ проверяват обвиненията срещу актьора Кевин Спейси

11:10, 12 апр 18 / Свят 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Прокуратурата в Лос Анджелис извършва проверка във връзка с обвиненията в сексуални посегателства срещу бившия изпълнител на една от главните роли в сериала "Къща от карти" Кевин Спейси, съобщиха световните агенции.

Материалите, касаещи обвиненията,са били получени на 5 април, като с тяхното разглеждане се е заел отделът, специализиран в престъпленията от сексуален характер. Информации за предявените срещу актьора официални обвинения все още не са постъпвали, пише БТА.

Скандалът около Спейси избухна в края на месец октомври миналата година, след като американският актьор Антъни Рап го обвини в сексуални посегателства, които се случили преди 30 години. Самият Спейси заяви, че не си спомня за инцидента, но призна своята хомосексуалност. По-късно негов представител изтъкна, че актьорът се е обърнал за лечение и ще премине през медицински прегледи.

Впоследствие медиите съобщиха, че осем души, участвали в снимките на "Къща от карти", са се оплакали от посегателства от негова страна. Те уточниха, че Спейси се е докосвал до тях без разрешение и си е позволявал непристойни забележки по техен адрес. Обект на внимание от страна на актьора били предимно млади мъже, чиито имена не бяха разкрити. С аналогични обвинения срещу Спейси досега са излезли около 30 души

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама