Кой е най-харесван във Великобритания от Кралското семейство?

10:20, 16 май 18 / Любопитно 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Принц Хари, който ще се ожени за годеницата си Меган Маркъл на 19-ти май, е най-харесваният представител на британското кралско семейство по света, заедно с баба си кралица Елизабет II, съобщи Reuters, цитирана от БТА.

В
допитването на компанията за маркетингови изследвания Ипсос МОРИ са участвали 20 793 души под 65-годишна възраст от 28 държави.

То показва, че представителите на британското кралско семейство общо са приемани добре, със средно 35% одобрение от анкетираните, при 11% неодобрение.

Половината от респондентите обаче или нямат мнение, или са безразлични. Безразличието проличава от интереса към сватбата на
принц Хари и Меган Маркъл. Всеки четвърти от запитаните се интересува от новините за предстоящата церемония, но 67% не се интересуват от нея.

Проучването показва, че 33-годишният Хари и 92-годишната кралица са най-харесваните представители на кралското семейство. Принц Хари е най-харесван от британците. Двамата са следвани от принц Уилям и съпругата му Кейт.

Бащата на Хари и наследник на трона, принц Чарлз, се ползва с най-малко одобрение.

Изследването сочи още, че 29% от запитаните се отнасят положително към
Меган Маркъл, 10% не я одобряват, а 60% нямат мнение.

"Международната репутация на кралското семейство е подсилена от популярността на кралицата и на представители на по-младите поколения, което му дава стабилна основа за в бъдеще", каза Гидиън Скинър от фирмата за маркетингови изследвания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама