Слънце и в петък

07:15, 01 юни 18 25 453 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В петък ще преобладава слънчево време. След обяд над Западна и Северна България ще се развие купеста облачност и на отделни места ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Възможни са градушки.

Ще духа слаб, в Източна България до умерен североизточен вятър. Ще е топло, около и след обяд в низините горещо - с максимални температури между 29 и 34 градуса. Атмосферното налягане е и ще се задържи близко до средното за месеца.

В
планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развие купеста облачност и на отделни места, главно в масивите от Западна България ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 21 градуса, на 2000 м - около 14 градуса.

По Черноморието ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, по-значителни над северното крайбрежие, къде на отделни места ще превали краткотрайно. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са около 26-28 градуса. Температурата на морската вода е 20-22 градуса, вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама