Пет предимства на малките гърди

16:10, 26 юни 18 / Любопитно 25 509 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Размерът и формата на гърдите често пораждат опасения сред жените – дали са достатъчно големи, стегнати или привлекателни. И докато някои дами са природно надарени с пищен бюст, други се задоволяват с доста по-скромна гръдна обиколка.

Един от най-разпространените стереотипи е, че мъжете не харесват жени с малки гърди. И макар че този мит беше многократно разбиван през последните години, немалко представителки на нежния пол все още изпитват несигурност заради размера на сутиена си.

Ето защо ви предлагаме няколко сериозни предимства на по-малките гърди в сравнение със солидния бюст:


Сутиенът не е задължителен

Дамите със скромен бюст могат да си позволят лукса да ходят без сутиен доста по-често. В същото време разполагат с огромно изобилие от модели, цветове и материи – всички сутиени могат да са подходящи за тях.

Голямото деколте изглежда стилно

Колкото по-малки са гърдите, толкова по-щедро е деколтето. Голямото деколте не изглежда особено стилно, ако от него „напира“ огромен бюст, дори би могло да се приеме като вулгарно. Ето защо и по този показател „по-скромните“ дами са облагодетелствани.

Без болки в гърба и кръста

Жените с пищен бюст често страдат от болки в гърба заради тежестта на гърдите си. Големите гърди дори могат да предизвикат болки във врата.
 

Повече сексуално удоволствие

Малките гърди са в пъти по-чувствителни от големите. До такъв извод стигнали изследователи от Виена, които установили, че малките гърди са с 24% по-податливи на приятни усещания
 

Спортът е по-лесен

Дамите с по-малка гръдна обиколка не се нуждаят от специални спортни сутиени, за да практикуват любимите си джогинг, аеробика или зумба например.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама