Теса Томпсън е първият бисексуален супергерой

11:20, 28 юни 18 / Любопитно 25 500 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Десет години след стартирането на мащабната си вселена от супергерои, Marvel официално ще представи първите персонажи с различна сексуална ориентация. Това потвърди пред The Playlist президентът на продуцентската къща Кевин Фейдж.

Без да издава в кой точно филм ще се появят първите LGBTQ представители от вселената, той уточни, че ще са минимум двама. Фейдж загатна още, че героите вече са направили дебюта си във франчайза, което провокира феновете да предполагат, че сред тях ще бъде и Валкирия, в чиято роля се изяви Теса Томпсън в „Тор: Рагнарок“. Подсказка за това даде и самата актриса още с премиерата на лентата в края на миналата година. Тя бе категорична, че героинята й е бисексуална и дори заснела сцена, в която фигурирал намек за това. Въпреки това режисьорът Тайка Уайтити заличил кадрите от финалната версия на заглавието.

Сред предстоящите филми на Marvel, за които се знае към момента, са „Ант-Мен и Осата“, „Спайдърмен 2: Далеч от дома“ и разбира се – продължението на последната лента под щампата на „Отмъстителите“ - „Война без край“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама