Жельо Бойчев напуска ръководството на БСП, скоро и политиката

10:30, 28 юни 18 / Политика 25 504 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Жельо Бойчев напуска ръководството на ПГ на "БСП за България", скоро и парламента и политиката изобщо по лични причини. Това съобщи пред журналисти председателят на групата и лидер на БСП Корнелия Нинова след разговор с Бойчев.

"Жельо има намерение да се занимава с бизнес оттук нататък и постъпва изключително почтено, за което го поздравявам, и има и моето, и на колегите уважение", каза Нинова.

Той е решил да си развива живота в друга посока. Опитахме се да го разубедим, защото е качествен и ценен колега, но това е негово решение, посочи лидерът на БСП. Ще ни липсва и съжаляваме, но остава до нас и ще помага с каквото може, добави тя.

"Нямам драма нито с ръководството, нито с колегите в парламентарната група, това са лични решения, свързани с осмисляне на заниманията ми оттук нататък", потвърди и Жельо Бойчев. Разбирането ми е, че когато човек е ангажиран с дадена позиция, той трябва да го прави наистина на сто процента, мотивирано, и затова помолих да бъда освободен като заместник-председател на ПГ на "БСП за България", а след това ще видим, добави той и подчерта, че мотивите са лични.

"Прекалено дълго време съм в БСП, за да си помисли някой, че няма да бъда ангажиран оттук нататък и да помагам на партията", заяви още Бойчев, който остава член на БСП.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама