Лют скандал и обвинения в парламента

13:05, 28 юни 18 / Политика 25 466 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лют скандал се разрази в пленарната зала по време на парламентарното заседание в сряда.

Опозицията нападна управляващите за сделката за продажбата на ЧЕЗ. Последваха обвинения в купуване на гласове.

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки обясни, че неговата партия се опитва да помага на хората и щяло да е добре, ако можели да подкрепят дори само един човек.А пък вие само ни крадете”, каза Марешки, обръщайки се към левицата.

Споменаването на темата „Техноимпекс” в пленарната зала по време на обсъждането на доклада за дейността на енергийния регулатор нагорещи още повече страстите.

Лидерът на БСП и участник в приватизацията на дружеството преди 20 години Корнелия Нинова подчерта, че са били положени „институционални усилия” да бъде омаскарена, но никой не казва, че ДАНС, прокуратурата, АДФИ и т.н. са се произнесли, че няма вина.

Кой ми го казва това за „Техноимпекс”? Човек със свален имунитет с няколко престъпления, за които се разследва”, заяви тя, сочейки зам.-председателя на парламента и лидер на „Воля” Веселин Марешки.

Той не й остана длъжен, като запита дали, при положение, че „червен депутат” е разследван за купуване на гласове, самата Корнелия Нинова не седи на първата банка с помощта именно на контролиран вот.

Антон Кутев от левицата коментира, че се вбесява от това „човек с висящи дела да ми раздава морал”.

След изказването му депутат от „Обединените патриоти” се опита да влезе в ръкопашна схватка с него.

Националистът след това коментира в кулоарите, че „от БСП са големи мъже, но не им стиска, когато поканят някой да се разберат по мъжки”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама