Скарлет Йохансон става трансджендър

10:20, 05 юли 18 / Култура 25 545 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Скарлет Йохансон ще премине в отбора на мъжете.

Тя грабна главната роля за нов филм, който ще я представи като трансджендър. Лентата Rub & Tug разказва истинската история на Данте Гил, която се е подвизавала в бизнес средите с мъжка идентичност през 70-те.

Феновете обаче скочиха срещу избора на режисьора именно 33-годишната блондинка да влезе в кожата на Данте, както и срещу нейното решение да участва. Почитателите се разделиха на два полюса – защо не е избран някой, който е минал през това, както и защо актрисата не откаже, за да подкрепи трансджендър да вземе ролята.

„Буквално най-малкото, което можеш да направиш, когато снимаш филм за трансджендъри, е да наемеш такъв за ролята.“,

„Не мога да повярвам колко е егоистична Скарлет“ и „Скарлет Йохансън трябва да спре наивно да приема роли и филмовите студиа трябва да работят по-добре“, са само част от коментарите.

Това не е първият подобен случай, пред който се изправя звездата от „Отмъстителите“. Феновете скочиха и когато тя взе главната роля във филма „Дух в броня“, който се базира на японски персонаж. Почитателите на мангата, по която е направена лентата, пуснаха петиция за смяна на каста през 2015 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама