Емилия и Жорж Башур сключиха брак

11:20, 22 юли 18 / Любопитно 25 542 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фолкпевицата Емилия каза заветното „да“ на приятеля си – бизнесмена Жорж Башур. За това се похвали самата изпълнителка в социалните мрежи, където вече се подвизава и с фамилията на новия си съпруг.

Тя показа снимка, на която ръцете на влюбените с брачните халки са снимани на фона на булчинския букет. Виждат се само малка част от тоалета, но по всичко личи, че Емилия е избрала актуалното за сезона - подплата в телесен цвят и горна част от дантела или тюл. Жорж пък е с тъмен костюм, бяла риза и синя вратовръзка.

Двойката се е венчала в тесен семеен кръг в събота сутринта, а след това младоженците са заминали на романтична ваканция на морето.

Неотдавна певицата описа връзката си с арабския милионер, чиито интереси в България са свързани предимно със строителството и недвижимите имоти, като кармична. „Още веднъж държа да отбележа, че по време на раздялата ни с Коко нямаше трети човек – нито от негова, нито от моя страна. Нас ни разделиха битовизмите в отношението по-скоро. Човекът, който бе до мен, не се държа така, сякаш аз съм първата, най-важната. А аз него го поставях на първо място“, откровена бе наскоро певицата.

Само два месеца Емилия и Башур претърпяха тежка катастрофа, при която загина 19-годишният син на бизнесмена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама