Бременната Дария Симеонова показа коремче на плажа (СНИМКИ)

10:20, 26 юли 18 / Любопитно 25 879 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Дария Симеонова си взе почивка от телевизията, за да се радва на бременността си и прекарва спокойно лято с годеника си. Сега тя сподели в Instagram снимка, на която ясно се вижда наедрялото ѝ коремче. Кадърът е заснет от годеника на Дария - Антон. Актрисата е позирала на плажа, на фона на лятна буря, а към снимката коментира: "Вчерашната буря... Величието на природата...!"

Дария и любимият ѝ Антон са сгодени от края на миналата година. Той работи като мениджър партньорства в образователен сайт. Двамата са в очакване на първото си дете, като това бе споделено от самата Дария по време на публична прожекция на последния епизод на "Откраднат живот" в Дома на киното.

Дария Симеонова разкри, че мечтае за лятна сватба на плажа.

Тази година Дария бе част от журито на конкурса на Dir.bg "Най-красива абитуриентка". Ето какъв беше нейният съвет към зрелостниците: "Да не се подвеждат по общо нашумели тенденции, моди и всякакви крайности, които биха променили, понякога опропастили, визията и тялото им за цял живот. Да мислят, не толкова да слушат какво се говори около тях. И да не се срамуват от това, което са. Има много неща, които притежаваш, и това са твоите качества. Има и много неща, които не притежаваш, но това не са ти недостатъци..."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама