Търсят кръводарители за 18-годишно момиче, отвлечено и изтезавано от дилър в Добрич

08:30, 26 юли 18 25 965 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

18-годишното момиче, което беше отвлечено и изтезавано от дилър в Добрич се нуждае от помощ. Търси се само АВ отрицателна кръвна група.

Момичето е открито в неадекватно състояние в апартамент мъж в Добрич, съобщават от МВР в града. Той е задържан за 72 часа. Момичето е откарано в добричката болница. 

"Тя е в съзнание, адекватна е. Показателите й са стабилни. Сега тя изглежда много по-различно, отколкото когато беше приета в спешното. Тя беше стресирана. Видях, че е малтретирана. 21 години работя като лекар и никога не съм виждал това, което видях. Проблемът не е толкова физически, а психически. Там лечението ще бъде трудно", посочи един от лекарите, които са я приели в спешното, пред NOVA. 

МВР съобщава, че около 14.00 часа във вторник в Добрич е била извършена проверка на 32-годишен мъж от града. При проверката е намерен канабис с тегло 15,2 грама. Извършена е и проверка на апартамент, обитаван от мъжа на ул. „Ал. Стамболийски” в Добрич. В жилището са открити електронни везни и 0,5 грама амфетамин.

Материалите по случая са докладвани в прокуратурата в Добрич. На мъжа са повдигнати обвинения. Работата по случая продължава.

Във Facebook роднини на момичето апелират за кръводаряване и отбелязват, че в болницата неприемат бележки от други градове. Бележките за дарената кръв трябва да са на името на Виктория Кирилова Георгиева, Болница: МБАЛ-Добрич, Отделение: Реанимация 

Контакти на близките: Атанаска Димитрова (майка) Телефон: 0889482498

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама