Китарист спаси живота на фенка, като изплю бира в окото й

17:25, 26 юли 18 / Любопитно 25 531 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Джордан Бъкли, китарист на американската рок група "Еври тайм ай дай", спасил живота на фенка, като й се изплюл в окото, след като устата му била пълна с бира, пише списание"Билборд", цитирано от БТА.

Музикантът разказа за случая на своята страница в Туитър. Един от любимите номера на Бъкли се състоял в това да си напълни устата с пиво, след което да го изплюе под формата на аерозол в публиката. Струята случайно попаднала в окото на една от фенките на бандата. На другия ден тя посетила болница, защото почувствала възпаление в тази област.

"Тя си мислеше, че съм й заразил окото и отишла да се прегледа, пише Бъкли. Аз от своя страна се подготвих да ми бъде предявен съдебен иск. Но най-изненадващо лекарят й казал, че тя не страда от очно възпаление, а от подуване на мозъка. Бил й открит тумор в ранен стадий, който бил успешно отстранен по хирургичен начин!"

След случилото се фенката благодарила на китариста за "чудотворната му намеса". Ако не било зрелищното изпръскване с бира, тя не би узнала, че е болна от смъртоносна болест.

Джордан Бъкли използва случката за собствен пиар. Той твърди, че посещенията на концертите на групата "могат да спасят живота ви".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама