Старото табло на стадион ''Васил Левски'' ще светне отново в чест на Гунди

20:50, 26 юли 18 / Спорт 25 557 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Специално за грандиозния спектакъл ''75 години Георги Аспарухов - Гунди'' старото табло на стадион "Васил Левски" ще ''светне'' отново на 11 август за мача ''Левски'' - ''Милан''. Таблото над Сектор Г ще бъде във вида, в който отбелязва края на може би най-великата среща между ''Левски'' и ЦСКА. На 17-и ноември 1968 г. "сините" побеждават вечния си съперник с 7:2, а знаменитият Георги Аспарухов отбелязва хеттрик. След мача са запалени хиляди факли, като много от тях са в самия Сектор Г, където има и доста привърженици на ''Левски''.

Веднага след срещата снимка от таблото с паметния резултат е направена тайно на картичка, която може да бъде намерена единствено по... стрелбищата в столицата, където се раздава като награда. След спешна акция на милицията обаче всички налични бройки на картичката са иззети, а разпространяващите ги - осъдени за дребно хулиганство.

Сега по-младите фенове на ''Левски'' ще имат уникалната възможност на 11-и август за първи и последен път да видят как е изглеждало таблото на мача ''Левски'' - ЦСКА Червено знаме след 7-ия гол на "сините".

Събитието ''75 години Георги Аспарухов'' е на 11 август 2018 г. на Национален стадион ''Васил Левски''. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между ''Левски'' и ''Милан'' търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва два билета на цени от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама