Младежът, който наръга свой връстник в София, показа увереност от действието си

21:11, 26 юли 18 25 755 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

15-годишното момче, което нападна и намушка с нож свой връстник в столичния жк "Надежда", е бил заснет от други тийнейджъри да разказва какво се е случило. Видеото бе пуснато във социалната мрежа Facebook.
Момчето е било намушкано с нож на междуетажна площадка в квартала. Сигналът за нападение е бил подаден в полиция около 14:00 часа, а към мястото незабавно са насочени екипи на полицията и Бърза помощ. По неофициална информация до кървавата атака се стигнало, след като раненото момче заедно със свои приятели направили обиден колаж и го качили във Фейсбук, предаде dir.bg.

15-годишният е дете от смесен брак с ирански произход и най-вероятно ядосан от колажа, решил да се саморазправя. От кадри oт вулгарния видеоклип се вижда, че ученикът държи голям нож, с който е намушкал връстника си. Той е разпитван от негови връстници,приятели, които го виждат гол до кръста, с ножа в ръка и със следи от кръв по тялото в района на бул. "Ломско шосе".

"Трима бяха. Изобщо не ми пука, че ще ме осъдят, аз си защитих достойнството. Ако искат да ме съдят, ако искат да не ме съдят. Аз и преди исках да ги бия", казва нападателят.
Тийнейджърите, които снимат клипа, го питат къде е намушкал връстника си, а той показва с ножа корема си и казва: "Ей тука".
"Отидох пред техния вход, те ме видяха, влязохме светкавично и ги направих на нищо", обяснява хулиганът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама