ММА борци се събират за десети път в Свети Влас на "MАX FIGHT 41"

10:50, 02 авг 18 / Спорт 25 1354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поредното, 41-во, издание на ММА шампионатът ще се проведе за десети път в амфитеатър Арена, в комплекс Арена, край Свети Влас, както е по традиция всяко лято на 2 август от 21:00 часа. Ще има три или четири международни срещи, много ВИП гости от света на ММА и от България.

"MАX FIGHT 41" излиза с впечетляваща файт карта от 10 сблъсъка, 3 от които във формат К1, 7 - формат ММА.

И тази година се очаква шампионът на "MАX FIGHT 41" Атанас Джамбазов да се качи на ринга за защита на титлата си. В категория до 93 кг се очаква срещу Калоян Калоянов да се изправи участникът в олимпийските игри по борба Феликс Поланидис, който към този момент е състезател на Бундеслигата.

Участие в Галавечерта ще вземе любимецът на Бургас и капитан на националния отбор по кикбокс Атанас Божилов. Срещу чуждестранен опонент на ринга ще се изправи и един от младите и в същото време един от най-добрите български бойци – Богдан Шумаров.

Във файт картата на вечерта се открояват имената на националните състезатели по бойно самбо на България Мариан Димитров, Денислав Златев, Михаил Николов и Янко Борисов. Във формат ММА атрактивни мачове обещават и имената Радо Карашев, Недялко Караджов, Тодор Желязков и Янко Борисов. Очаква се сблъсък с висок адреналин в ММА да предоставят на публиката Бранко Бабачев и Драго Йорданов, както и женският сблъсък между Александра Тончева и Анита Доганова.

Сред публиката на "MАX FIGHT 41" и тази година се очакват световни спортни величия, гости от шоубизнеса, родни политици.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама