Хазяйка изхвърли майка с 10-месечното й бебе във Варвара

09:48, 02 авг 18 25 596 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За нелепа случка по Черноморието ни предаде Bulgaria ON AIR. Mлада майка разказва, че е била изгонена от къща за гости във Варвара и остава на улицата с 10-месечното си бебе, след като е прекратена предсрочно резервацията ѝ.

Оказало се, че стаите продължават да се продават, въпреки че били запазени и капарирани за две седмици. Преди това хазайката обвинява младата майка, че повредила мебелите в новия ѝ хотел след като поставила котлон, за да готви на детето си.

От своя страна собственичката отрече да се е държала грубо с гостите си и заяви, че ще държи правата си в съда заради уронване на престижа и клевета.

Младата майка разказа още, че хазяйката прекратява предсрочно резервацията й, след като настоява предварително запазените две стаи за две седмици да бъдат заплатени веднага. Впоследствие се оказало, че стаите всъщност продължават да се продават, дори когато били запазени и капарирани за две седмици.

Разочарованата клиентка посочи, че като обстановка и база хотелът предлага много добри условия, но отношението е това, което я е разочаровало, поради което смята да се обърне към Комисията за защита на потребителите.

Междувременно туроператори се оплакват, че туристите това лято са малко и имало отменени резервации заради лошото време. Хотелиерите се надяват август и септември да спасят сезона.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама