Марго Роби докладва за секс тормоз в телевизия

20:20, 02 авг 18 / Култура 25 492 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Марго Роби е поредната актриса, която ще се включи в новата холивудска вълна – филми, вдъхновени от наболелия скандал в средите за половата равнопоставеност и сексуалния тормоз.

Звездата, която по-рано тази година получи номинация за „Оскар“ за превъплъщението си в „Аз, Тоня“, ще влезе в нюзруума на Fox News, като според източници на The Hollywood Reporter актрисата ще скочи в позицията на асистент-продуцент.

Сюжетът на новата лента, която все още няма работно заглавие, ще се фокусира върху силата на жените-репортери в медията, които се противопоставят на прекия си началник – небезизвестния Роджър Айлес. Преди две години той влезе с гръм и трясък в медийното пространство, след като уволни журналистката Гретчен Карлсон, след като - по нейните думи – тя му отказала секс. Репортерката ще е сред ключовите персонажи и във филма, който ще бъде режисиран от Джей Роуч. Зад микрофона в нейната роля пък ще видим Никол Кидман. В продукцията ще участва още и Чарлийз Терон.

Припомняме, че Айлес бе принуден да се оттегли от поста си през 2016 г., след като редица жени се оплакаха от системен сексуален тормоз. Той почина година по-късно след усложнение на болестта хемофилия. Все още не е ясно кой ще облече костюма му на големия екран.

Междувременно Брад Пит също ще разказва за сексуален тормоз в киносалоните. Пред април тази година той придоби правата да направи филм по разкритията на New York Times около скандалния продуцент Харви Уайнстийн.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама